Πανόρμου - 40, Αμπελόκηποι Αθήνα, ΤΚ. 11523

Πριγκιποννήσων - 24, Γκύζη Αθήνα, ΤΚ. 11474

Πανόρμου - 40, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Πριγκιποννήσων - 24, Γκύζη, Αθήνα

213 0312000 | 216 0700000

Check Up Γυναικολογίας Ορμονών Αντιγήρανσης Γυναικών σε Εμμηνόπαυση

antigiransi_ginekonΣτο συγκεκριμένο Check up εστιάζουμε στη βιολογία της γυναίκας με μετρήσεις των επιπέδων συγκεκριμένων ορμονών. Σε περίπτωση που τα επίπεδα των ορμονών βρεθούν διαταραγμένα, κάτι το οποίο αναμένεται με την αύξηση της ηλικίας, απαιτείται περαιτέρω συμβουλή ειδικού ιατρού – ενδοκρινολόγου.

 Οι ορμόνες που εξετάζονται είναι οι :
  • Οιστραδιόλη (Ε2) Η βασική φυλετική ορμόνη της γυναίκας η οποία συμμετέχει στην ρύθμιση του μεταβολισμού της, της σεξουαλικής της υγείας και που βοηθά στην διαχείριση του στρες. Ακόμα φέρεται να συνδέεται με τη σωστή μνήμη, την πνευματική συγκέντρωση και τις οπτικές ικανότητες. Καρδιά, οστά και γεννητικά όργανα είναι επίσης ιστοί του οργανισμού που ρυθμίζονται από την οιστραδιόλη.
  • DHEA-S (θειϊκή δεϋδροεπιανδροστερόνη) Ορμόνη η οποία, όπως αναφέρεται σε πολλές εργασίες , ενισχύει το ανοσοποιητικό, προστατεύει από καρδιαγγειακά, από κάποιες μορφές καρκίνου, από οστεοπόρωση, βελτιώνει την ρύθμιση του σακχάρου, μειώνει την γήρανση από την κορτιζόλη. Η ορμόνη βοηθά στην βελτίωση της ζωής, στην διαχείριση του στρες και στην αίσθηση νεότητας.
  • IGF-1 (σωματομεδίνη) είναι ορμόνη που προάγει την ανάπλαση των ιστών και σχετίζεται άμεσα με την αίσθηση νεότητας, την ζωηρότητα και την φυσική κατάσταση του οργανισμού.
Δεν απαιτείται συγκεκριμένη προετοιμασία ή κάποια ιδιαίτερη δίαιτα για τις αναλύσεις αυτές και η αιμοληψία προτείνεται να γίνει σε πρωϊνές ώρες.

Τα αποτελέσματα δίνονται εντός 2-3 ημερών.

Κόστος 61 ευρώ.

Διαγνωστικό Εργαστήριο Βιοπαθολογίας Μικροβιολογικό Μοριακή DNA Υπέρηχοι ΕΟΠΥΥ – Ιατρεία

Βιοχημικός Ι. Γρατσίας – Βιοπαθολόγος Ι. Κατσαβοχρήστος – Ακτινοδιαγνώστης Σ. Αλαγιάννης – Γενικός Ιατρός Χ. Χρυσανθάκου – Καρδιολόγος Α. Καστανάς – Νευρολόγος Γ. Καραγιώργης – Ουρολόγος Κ. Ψύλλιας – Πνευμονολόγος Ζέφη Μπαρμπαρέσσου

Ευθύνη & Ήθος στην ΒιοΪατρική επιστήμη – Εξατομικευμένη Ιατρική Πράξη με Ευγένεια και Ενσυναίσθηση

Ποιότητα στις διαγνωστικές εξετάσεις    Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων GDPR

e – Ραντεβού μέσω Doctor Αny Τime σε ΚαρδιολόγοΟυρολόγοΝευρολόγο – Διαγνωστικές Εξετάσεις

Εημερωτικά Blogs   checkup.com.gr  –  nosileftis24.gr   –  syntagografisis.grtestcovid.gr

Συνεργάτης σε  Νοσηλευτικές Υπηρεσίες    –   AppleADay