Πανόρμου - 40, Αμπελόκηποι Αθήνα, ΤΚ. 11523

Check • Up - MedicusΣυχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται ραντεβού για να έρθω ?

Στις αναλύσεις αίματος μπορείτε να έρθετε οποιαδήποτε ώρα θέλετε χωρίς ραντεβού, εντός του ωραρίου λειτουργίας

Είμαι ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ και δεν έχω παραπεμπτικό, θα μπορέσετε να μου γράψετε τις εξετάσεις ?

Τα διαγνωστικά εργαστήρια δεν επιτρέπεται να συνταγογραφούν (…και κατόπιν να εκτελούν και να χρεώνουν) αναλύσεις.  Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τους συνεργαζόμενους ιατρούς που αναφέρονται στην σελίδα μας, ώστε να σας εξετάσουν και να σας συνταγογραφίσουν τις εξετάσεις που κρίνουν και μπορούν.

Ο ΕΟΠΥΥ πλέον έχει αφαιρέσει εξετάσεις από τις λίστες του και τις οποίες έκανα στο παρελθόν. Θα μπορούσατε να με συμβουλεύσετε εάν υπάρχει ανάγκη να γίνουν κάποιες επιπλέον, και πόσο θα στοιχίσουν ?

Πράγματι κατά την άποψη μας έχουν αφαιρεθεί εξετάσεις από τις λίστες, ή προκειμένου να κάνει κανείς ένα συγκεκριμένο επίπεδο ελέγχου, να πρέπει να περάσει από δύο τρεις ή και περισσότερους ιατρούς. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε με το ποιές αναλύσεις θα πρέπει να προστεθούν, και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το σχετικό κόστος βάση των τιμών του κρατικού τιμολογίου.

Τι είναι το εξατομικευμένο check up βελτιστοποίησης της υγείας ?

Σας παίρνουμε ιστορικό οικογενειακό και προσωπικό, και με δεδομένα το φύλο, την ηλικία, την φυσική κατάσταση, το βάρος, τις διατροφικές συνήθειες, τις κοινωνικές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ), σχεδιάζουμε τις εξετάσεις του check up.

Σκοπός μας είναι να επιλέξουμε τις απαραίτητες για να λάβουμε την ιατρική πληροφορία και να αποφύγουμε τις περιττές.

Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε τα δεδομένα για την βέλτιστη υγεία, και όχι για να λάβουμε μια εικόνα μη παθολογίας (το γνωστό όλα καλά…) της στιγμής.

Τα αποτελέσματα μπορώ να τα παραλάβω με άλλο τρόπο ?

Μπορούμε να σας στείλουμε τα αποτελέσματα με e-mail με το που θα είναι έτοιμα, σε φόρμες έτοιμες προς εκτύπωση, όπως αυτές που παραλαμβάνεται και στο εργαστήριο

Θα μπορέσετε να με συμβουλεύσετε επί των αποτελεσμάτων των εξετάσεων μου ?

Μπορείτε να ζητήσετε να σας εξηγήσουμε τις εξετάσεις σας για το τι σημαίνουν και πως αξιολογούνται. Μπορούμε να σας υποδείξουμε με τα εργαστηριακά δεδομένα την ανάγκη περαιτέρω ελέγχου εξετάσεων ή την απαραίτητη συμβουλή ειδικού ιατρού. Υπεύθυνος όμως για την συνολική αξιολόγηση τους είναι ο προσωπικός σας ιατρός, ο οποίος έχει την πλήρη ιατρική εικόνα, και που μπορεί να σας προτείνει θεραπεία εάν χρειαστεί.    

Θα μπορούσαμε να κάνουμε την αιμοληψία στο σπίτι ή στο γραφείο ? Πόσο θα μου κοστίσει επιπλέον ?

Για ραντεβού στο σπίτι, παρακαλώ καλέστε μας στο τηλέφωνο για να σας αναφέρουμε την ώρα της επίσκεψης.

Η αιμοληψία στο σπίτι έχει μία  χρέωση 20 ευρώ. Για εξετάσεις που θα γίνουν ιδιωτικά και για εξετάσεις αξίας 60 ευρώ και άνω, η αιμοληψία είναι δωρεάν.

Διαγνωστικό Εργαστήριο Βιοπαθολογίας Γονιδιακής Ανάλυσης – Ιατρεία

Μικροβιολογικό DNA Γονιδιακές εξετάσεις αίματος neoscreen Πιστοποίηση ISO 9001:2008

Ιατροί: Παθολόγος Λ. Νικολιδάκης, Καρδιολόγος Α. Καστανάς, Ουρολόγος Κ. Ψύλλιας
Υγεία πεπτικού – Διαιτολογία – Συμβουλετική Προγραμματισμός πρόληψης υγεία -2η γνώμη Health coaching
Ήθος στην ΒιοΪατρική επιστήμη.
Διεύθυνση : Ι. Γρατσίας – Ι. Κατσαβοχρήστος