Πανόρμου - 40, Αμπελόκηποι Αθήνα, ΤΚ. 11523

Πρόληψη και ΕνημέρωσηΆρθρα σχετικά με θέματα πρόληψης της υγείας

Γιατί πρέπει να κάνουν τσεκ-απ και τα παιδιά 2-12 ετών

 

Οι μικροί μας άνθρωποι, έχουν συχνά, δύσκολο και φορτωμένο πρόγραμμα, ανάμεσα σε σχολικές και εξωσχολικές ή αθλητικές δραστηριότητες.

Πιέζονται να έχουν πνευματικές και ακαδημαϊκές επιδόσεις από μικρή ηλικία.

Δεν κοιμούνται επαρκώς, δεν ξεκουράζονται μέσα στην ημέρα, αφού αφιερώνουν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους, για τηλεόραση, ή ηλεκτρονικό παιχνίδι

Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πνευματικές και σωματικές απαιτήσεις του καθημερινού τους προγράμματος;

Ένας ετήσιος έλεγχος των παιδιών, σε βασικούς παράγοντες, υπεύθυνους για παιδική παχυσαρκία, παιδικό διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, με επιπλέον μετρήσεις στα επίπεδα χοληστερίνης-λιπιδίων, βιταμινών(Β12, D3), σιδήρου και φερριτίνης, είναι απαραίτητος.

Περαιτέρω προληπτικός έλεγχος, μπορεί να γίνει, κατά περίπτωση, για αλλεργίες, τροφικές δυσανεξίες, επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις(π.χ. αμυγδαλίτιδες), διαταραχές θυρεοειδούς-ανάπτυξης, μαθησιακές δυσκολίες.

Ο σκοπός του παιδικού τσεκ-απ, δεν είναι μόνο να ελέγξουμε την κατάσταση της υγείας του παιδιού μας, (2-12 ετών), αλλά να την βελτιστοποιήσουμε και να το μάθουμε να φροντίζει το σώμα του, ως ενήλικας, μέσα από την σωστή διατροφή, την άσκηση και τη διενέργεια τακτικών διαγνωστικών ελέγχων, ανάλογα με τα συμπτώματα και τον τρόπο ζωής του.

 

Για άμεση ενημέρωση πάνω σε θέματα υγείας  και ευζωϊας, ακολουθήστε τη σελίδα του εργαστηρίου στο Facebook ή και το λογαριασμό μας στο Instagram, με συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Διαγνωστικό Εργαστήριο Βιοπαθολογίας Μικροβιολογικό Γονιδιακής DNA – Υπερήχων – Ιατρεία

Κλινικός Βιοχημικός Ι. Γρατσίας – Μικροβιολόγος Ι. Κατσαβοχρήστος – Ακτινοδιαγνώστης Σ. Αλαγιάννης

Καρδιολόγος Α. Καστανάς – Νευρολόγος Γ. Καραγεώργης – Ουρολόγος Κ. Ψύλλιας

Ήθος στην ΒιοΪατρική επιστήμη.

Εξετάσεις αίματος neoscreen με πιστοποίηση ISO 9001:2018

Κλείστε Ραντεβού για εξετάσεις μέσω Doctor Αny Τime    Αξιολόγηση / Review